Hit Thé Lights;

HoliDay ^_^
Sunday, December 11, Sunday, December 11, 2011 , 0 comments
Okay . Assalamualaikum semuaaaa . Sorry ah , farah xbukak blog n xupdate lama . Kan cuti soe malas ah sket . Okay , Mule2 cuti arytu dh ke KL , Perak , Cameron , Perak dan KL . Pelik op ? Tp btul ah aku xtpu woooo . Rabu minuggu lepas aku g kl blk sbb nk hntr mak n bapa saudara pergi luar negara dekat Serbia gitu ah . Haha , dah dye g 4 tahun , manenye nk jumpe lg dh kn . Klau aku pnjg umur dorg pnjg umur dpt lha jumpe 4 tahu lagik ^^ Okay , dorg dh ade 4 org anak . 1, Nurin 2, Razin 3, Ainin 4, Nisrin . Nisrin Baby agy bru 3 , 4 bulan gituh . Hee , kecik2 dh g luar negara mcm aku dlu2 . G sne2 sini , tp stu pun xingt . Dah kecik lagi ^^ Wakaka , JapJap Kita upload gmbr dorg *_*

Uncle Yub's Graduate at Hiroshima


Ainin , Nurin And Razin .


CikSu , Nisrin #baby And Ainin Her Sister . 

Okay , mak ayh aku cite lam kete semalam otw blk dri kl kan , Aku dh pergi Peru , Amsterdam n paris or whatever . Aku tnye a btol ke . Dorg ckp org kte dokcaye . haha , Bangge aku kejap ^^ wakaka . kau ado ? ^^ Ade ?  diam sudoh shhh . And gmbr tu jelah korg boleh tgk . hee ~ Bgus ah aku sbagai ank sedara update psl mak sedara stu family , Bangge kejak ^^ Okay skun dorg dh smpai Serbia kowt , Sebab tgk nurin onl jeah . And okay ah .  Byeee :) IloveThemSomuch ♥ Take Care All .