Hit Thé Lights;

Hi April , Bye March . Cheers for SUDUT :D
Thursday, April 5, Thursday, April 05, 2012 , 0 comments
Okay , Assalamualaikum kawan2 ;)
Act , tgh bosan so kite decide lah nk bt stu entry ni , sbb dh lama xupdate post kn ^.^ okayy . lets go go go .
Tududududududuuu ,
Act , skrang ni sibuk sgt tahu2 lah kan , sekolah . Mestilah ade kerja ke hape kan ? :D Okay , farah ingt nk g sekolah bwk fon and then snap a picture of sudut ppda , sbb sudut tu farah bt sendiri tahuu ^.^ fyi , memang omey lah //ok perasan -.- haha ! okay , arytu cikgu bahagikan stu kelas tu and then bt tugasan sudut2 kt blkg sne lah *.* okay , mmg sudut sye pling omey -.- pact lerrr , kau tayah nk tiru skill aku lah pulak wahai ITANG :) okay ? ape salah kalau kau bt kretiviti kau sendirik ? Asyik nk tiru horangg aje -.- bt sendiri , nt org puji lah kau pulak . Time aku tmpt sudut ppda tu , korg thu x ? Hapir rmai perempuan dtg kt blkg , dye ckp gini " Eh , siapa bt ni ? >< Comey sgt ". Haha , aku gelak je sorg2 . :D Si ITANG tu tgk tak puas hati jerk ! Eyh , mampus lah dh fact omey , kau lawan lah sudut ape yg kau kene bt tu . Nt , org puji kau punye kerja pulak . Kalau kau bt main photostat yg dlm text book tu je , mmg org ckp dlm text book tu lg omey ler -.- haha , okay , dh lri tjuk ni :D ok , tkr tittle japp -.-

Okayy , for March
- March , sorry kite tak boleh lame kan ? :) Okay , for march jugak . Thanks sbb jumpekan sye dgn Uncle sedare saye aka Abg angkt kt trgganu . Sbb dye kerja kt Johor . Fyi , dye Polis tahuu ? :D Okay , dye mmg rapat lah ngn aku tp aitu mse jmpe dye tu dye smbong . huh -.- k fine . Time tu pergi rumah dia , bt aqiqah anak dye . Puteri Dhia Atillya :) Omey ork npe tu ? :D Omeyy kangg , baby tu pun omeyy :) K , thats all for march . Thanks Again :)

Okayy , for April
- Hi , please be nice to Me n Others ;) okay , bulan ni bnyk jugaklah kerja kan >< Tlg kakak ipar bt bekas untuk bg kt org for Cukur Jambul Faqihah Husna tu :) And then minggu dpn Abg Ikhwan convo . Okay , nt farah upload pic kay ? ;D Aqiqah tu lmbt agy dlm 14 hari lg :D lme xjgk lah kn ^.^ Haha , aqiqah tu 20/4 niy lerr .  okey lah . gtg byebye

Hmm , insyaaallah , klau xkntoi ngn cikgu farah amek gmbr sudut2 bile sumenye dh siap k ? Byebye